2 συμπαγείς SEMIAUTOMATIC 650x545x520 6,0 L 49 kg 2500 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματη ρύθμιση μερίδας καφέ και ζεστού νερού
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα με βαμμένα σιδερένια μέρη (μαύρο / λευκό / κόκκινο)
Ατμοί και βρύσες νερού από ανοξείδωτο χάλυβα
Σύστημα προ-έγχυσης καφέ και σύστημα θερμοσιφώνα
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Η σχάρα στάγδην μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα για να φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη φλιτζανιών / ποτηριών
2 ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 725x540x455 13,5 L 67 Kg 3000 W 220-240 Vac 1N 380-415 Vac 3N 50-60 Hz
Χειροκίνητος έλεγχος μερίδας
Πλευρικό / πίσω πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα
Ανοξείδωτοι ατμοί και σωλήνες νερού
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Συμβατό με ψηλά φλιτζάνια (προαιρετικά: πλέγμα στήριξης για
φλιτζάνια espresso italiano)
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Ονομάζουμε αυτόν τον καφέ THE DELICATE: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες chinotto και κόκκινων φρούτων. Ως εσπρέσο, είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ, είναι σχεδόν σαν μια αγκαλιά.
Τοποθεσία: Λόνια Γκράντε, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.α.λ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένος
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Κόκκινα φρούτα, Chinotto, βελούδινο σώμα
Βάρος: N/A
Διαστάσεις: 13 × 4 × 23 εκ.
Ψήσιμο: Ελαφρύ Ψήσιμο, Μεσαίο Ψήσιμο
Βάρος: 250 γρ.
Άλεση: Aeropress, Chemex, Espresso, Frenchpress, In Grani, V60
3 ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ 900x540x455 20,5 L 83 Kg 5000 W 220-240 Vac 1N 380-415 Vac 3N 50-60 Hz
Χειροκίνητος έλεγχος μερίδας
Πλευρική / πίσω επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα
Ανοξείδωτοι ατμοί και σωλήνες νερού
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Συμβατό με ψηλά φλιτζάνια (προαιρετικά: υποστήριξη για φλιτζάνια espresso italiano)
2 συμπαγής AUTOMATIC 650x545x520 6,0 L 49 kg 2500 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδας καφέ και ζεστού νερού
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα με βαμμένα σιδερένια μέρη (μαύρο / λευκό / κόκκινο)
Ανοξείδωτοι σωλήνες ατμού και νερού
Σύστημα προ-έγχυσης καφέ και σύστημα θερμοσιφώνα
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με αντιοξειδωτική επεξεργασία
Η σχάρα στάγδην μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα για να φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη φλιτζανιών / ποτηριών
2 SEMIAUTOMATIC 725x545x520 13,5 L 60 kg 3000 W 220-240 Vac 1N 380-415 Vac 3N 50-60 Hz
Αυτόματη ρύθμιση μερίδας καφέ και ζεστού νερού
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα με βαμμένα σιδερένια μέρη (μαύρο / λευκό / κόκκινο)
Ατμοί και βάνες νερού από ανοξείδωτο χάλυβα
Σύστημα προ-έγχυσης καφέ και σύστημα θερμοσιφώνα
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Η σχάρα στάγδην μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα για να φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη φλιτζανιών / ποτηριών
2 SEMIAUTOMATIC 4.725,00 € 725x540x455 13,5 L 67 Kg 3000 W 220-240 Vac 1N 380-415 Vac 3N 50-60 Hz
Χειροκίνητος έλεγχος μερίδας
Πλευρικό / πίσω πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα
Ανοξείδωτοι ατμοί και σωλήνες νερού
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Συμβατό με ψηλά φλιτζάνια (προαιρετικά: υποστηρικτικό πλέγμα για φλιτζάνια espresso italiano)
2 Multiboiler 795x575x560 10 L +
2 x 0.9 L 75 kg 2000 W +2200 W
Αυτόματος έλεγχος μερίδας καφέ και ζεστού νερού
Με οθόνη για την προβολή συναγερμών, ποτών και λειτουργιών
Βαμμένο σίδερο πλευρικό / πίσω πάνελ (ΛΕΥΚΟ ή ΜΑΤ ΜΑΥΡΟ) με φινιρίσματα από ανοξείδωτο χάλυβα
Ανοξείδωτοι σωλήνες ατμού και νερού
Σύστημα προ-έγχυσης καφέ και σύστημα θερμοσιφώνα
Χαλκοσωλήνας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Συμβατό με ψηλά φλιτζάνια (προαιρετικά: υποστήριξη πλέγματος για φλιτζάνια espresso italiano)
1 LEVETTA 235x430x395 1,5 L 19 kg 1100 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Χειροκίνητος μοχλός ελέγχου μερίδας
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή με βαμμένο σίδηρο -
ανοξείδωτη κάνουλα νερού / ατμού
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 2.2 L
Προειδοποίηση έλλειψης νερού στη δεξαμενή ή επίπεδο νερού λέβητα
Σύστημα θερμοσιφώνα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Μονοκαλλιέργεια 100% Αραβικά Ρουάντα - Ανοιχτό Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Σμέουρα, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.
Το πράσινο τσάι, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, είναι το πιο διαδεδομένο και εκτιμημένο ρόφημα στην Ανατολή. Χάρη στην επεξεργασία του, διατηρεί υψηλό ποσοστό πολυφαινολών. Τα φύλλα του πράσινου τσαγιού διατηρούν το φυσικό τους πράσινο χρώμα επειδή δεν υποβάλλονται σε καμία διαδικασία που να αλλοιώνει τις χημικές τους ιδιότητες. Τα φρέσκα φύλλα που συλλέγονται υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία που αναστέλλει τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την οξείδωση. Αυτή η σταθεροποίηση μπορεί να γίνει ξηρά – σε ειδικά κοίλα δοχεία που μοιάζουν με τηγάνια – με αέρα ή με ατμό. Τα επόμενα βήματα διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε. Στη συνέχεια, τα φύλλα ξηραίνονται και είναι έτοιμα για συσκευασία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Kukicha, Zagara και Πράσινο Λυκίσκο.
Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα - Μεσαία Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
100% μίγμα Αραβίκα – ένα ειδικό μίγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές, σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μίγμα που μελετήθηκε και δημιουργήθηκε από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Η καβουρδισμένη διαδικασία είναι μέτρια προς μέτρια, αποκτώντας έναν αρωματικό καφέ με το σωστό σώμα για εσπρέσο και μόκα.
Για να απολαμβάνεται καθημερινά: ο κατάλληλος σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή τη μελέτη.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, οπότε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διαφορετικά μίγματα για να πειραματιστείτε.
Αυτό είναι το τρίτο μίγμα από την οικογένεια Turpial, ξεκινήσαμε με Βραζιλία, Περού, Κένυα, τώρα η Κένυα έχει αντικατασταθεί από τη Ρουάντα. Το μίγμα που είναι διαθέσιμο σήμερα έχει μια πολύ ιδιαίτερη Βραζιλία που επεξεργάζεται με την τεχνική Natural Cold Soul, η οποία επιτρέπει να ενισχυθούν οι γλυκές νότες του καφέ Αραβίκα που μεγαλώνει σε χαμηλά υψόμετρα.
Βάρος: 250 γρ., 500 γρ.
Άλεση: Εσπρέσο, Σε κόκκους, Μόκα
Προερχόμενος από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτόν τον φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του καφέ με γεύση φρούτου. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα σας.
Βάρος: 250 γρ
Καβούρδισμα: Ελαφρύ Καβούρδισμα
Οξύτητα: Υψηλή
Ιδανικό για: Aeropress, Chemex, Frenchpress, V60
Μονογενές 100% Αραβικά Ρουάντα - Μεσαία Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες του γάλακτος σοκολάτας και καραμέλας όσο και τις φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
ΦΑΡΜΑ: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.α.λ.
Ποικιλία: Κόκκινο Κατουάι
Επεξεργασία: Αναερόβια 48 ώρες
ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Ιδανικός για: Μεθόδους Pour over
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Οργανοληπτικό προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Ραβέντι, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.
Ο καφές Santa Hedwirges από τη Βραζιλία είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια πρώτη επαφή με τον ειδικό καφέ. Χάρη στην πολύ χαμηλή του οξύτητα, είναι τέλειος για όσους προτιμούν να γεύονται περισσότερη γλυκύτητα στον καφέ τους και συνιστάται ιδιαίτερα για την παρασκευή του καπουτσίνο σας το πρωί. Θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα!
Με αυτόν τον καφέ, μπορείτε να απολαύσετε τις νότες σοκολάτας πιο κοντά στο κακάο αναμειγμένες με τις πιο γλυκές πλευρές των φρούτων.
Τοποθεσία: Νότος του Μίνας
Φάρμα: Santa Hedwirges
Διαδικασία: Φυσική
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Μούρα, αχλάδι, ξηροί καρποί και μαύρη σοκολάτα
Διαστάσεις: 13 × 5 × 23 εκ.
Βάρος: 250 γρ.
Ιδανικός για: Εσπρέσο, Μόκα
100% μίγμα Αραβίκας – ένα ειδικό μίγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές, σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μίγμα που μελετήσαμε και δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Ένα μίγμα που μελετήσαμε και δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Ερχόμενοι από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτόν τον φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του καφέ με γεύση φρούτου. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα σας.
Ο καφές Brasil Santa Hedwirges είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια πρώτη επαφή με τον καφέ ειδικότητας. Χάρη στην πολύ χαμηλή του οξύτητα, είναι τέλειος για εκείνους που προτιμούν να αισθάνονται περισσότερο τη γλυκύτητα στον καφέ, ενώ είναι επίσης πολύ συνιστώμενος για την παρασκευή του καπουτσίνο σας το πρωί. Θα σας δώσει μια επιπλέον ώθηση! Με αυτόν τον καφέ μπορείτε να γευτείτε τις νότες σοκολάτας πιο κοντά στο κακάο αναμεμειγμένες με τα πιο γλυκά μέρη του φρούτου.
Τοποθεσία: Νότος του Μίνας
Φάρμα: Santa Hedwirges
Υψόμετρο: 970 msm
Διαδικασία: Φυσική
Οργανοληπτικό προφίλ: Κόκκινα φρούτα, αχλάδι, καρύδια και μαύρη σοκολάτα.